Vilken helg!....

Bara ett kort inlägg innan jag ska på jobbet; (jobbar 8-23 idag)

Fredag: Jobb till 15.30, sen hem och vänta på Emil, Tobbe och Rebecka. Drog igång tvn och såg finalen av talang 2010, spelade sedan dvd- monopol innan vi somnade

Lördag : Ut med hundarna kl 03.30, de två vuxna smet iväg. Letade dem i flera timmar utan resultat. Innan vi var tvugna att åka iväg till Skellefteå för att besöka BodaBorg i Skellefteå.
Vi klarade ALLA banorna förutom 1 enda ---> HIGHWAY
Vi var där från kl. 10.30 till dess klockan var 18.20 HELT slutkörd! Vi var iaf. bästa laget på länge ;)

Väl hemma igen så var det dags att leta hundarna igen... utan resultat.. vi for istället med bilen och grillade vid en sjö här i Mickels. De va trevligt. Lilla Nicko fick följa med.

Efter det åkte vi med bilen för att leta hundarna igen, inte förrän vid 22.40 såg vi dem vid ett ödehus ca 3 km från vårt hem... ÅÅÅ var så arg, men samtidigt glad att dem kom hem igen.

Vid 23.50 fick jag ett samtal, som gjorde att vi var tvugna att bege oss till Robertsfors. Var inte hemma förrän 01.30, då va de dags för sängen!

Söndag: Badtur med hundarna i sjön, alla 3 badade och busade runt.
kl 14.00 for vi på donken i stan, sen drog vi till Rovågern, träffade mina bröder där och vi for ut med båten och fiskade. Fick några aborrar på mete, men sen la vi ut nät och då fick vi många många fler, vi startade rökugnen för att röka fisken,  men de var bara mina bröder som hann vara med och smaka.. vi va tvugna att åka hem igen innan klockan skulle bli alldeles för mycket.

En helt otrolig helg! Lördagen var dock inte alls bra, hela dagen var så skum.

Kram/Angelica



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0